מגזין האוכל של קורסר
קורסר

המטבח היפני של מסעדת קורסר

סושי אשדוד

במטבח של מסעדת קורסר תמצאו אוכל שמקורו ביפן הידוע בדגש שלו על חומרי גלם טריים ובטעמיו העדינים.

מסעדת קורסר ממתמחה בהגשת סושי, שמקורו במטבח היפני. סושי מורכב בדרך כלל מאורז מחומץ בשילוב עם מרכיבים אחרים, כגון דג נא, ירקות וביצים. במסעדת קורסר תפריט סושי עשיר במיוחד עם מגוון רחב של אפשרויות סושי הכולל סגנונות מסורתיים ועכשוויים כאחד.

ישנם סוגים רבים ושונים של סושי, כולל ניגירי, מאקי וסשימי. ניגירי הוא סוג של סושי המורכב מחתיכת דג נא או תוספת אחרת המונחת על גבי כדור קטן של אורז מחומץ. מאקי הוא סוג של רול סושי שמיוצר על ידי עטיפת מרכיבים, כמו דג נא, ירקות ואורז, באצות וחיתוך אותם לחתיכות בגודל ביס. סשימי הוא סוג של סושי המורכב מפרוסות דקות של דג נא או מרכיבים אחרים, ללא כל אורז. בנוסף לסוגי הסושי המסורתיים הללו, ישנם גם סגנונות עכשוויים רבים של סושי, כמו סושי פיוז'ן, המשלב אלמנטים מהמטבח היפני עם מסורות קולינריות אחרות.

למה הסושי במסעדת קורסר טעים כל כך?

ראשית, במסעדת קורסר משתמשים בחומרי גלם טריים ואיכותיים, כמו דגים וירקות שנקנים על בסיס יומיומי. 

איכות חומרי הגלם המשמשים בסושי חשובה ביותר ליצירת סושי טוב. חשוב להשתמש בחומרי גלם טריים בהכנת סושי כי לחומרים טריים יש את הטעם והמרקם הטובים ביותר. דגים טריים, במיוחד, חיוניים להכנת סושי טוב מכיוון שהוא המרכיב העיקרי בסוגים רבים של סושי. לדג טרי טעם עדין ומרקם מוצק ועסיס המושלם לסושי. אם הדג אינו טרי, יכול להיות טעמו עמום ולא מושך.  במסעדת קורסר הדג לסושי נבחר בקפידה ומוכן על מנת להבטיח שהוא בטוח לאכילה נא. בדרך כלל הוא מוקפא במהירות כדי להרוג כל טפיל פוטנציאלי, והוא נחתך ומטופל בקפידה כדי לשמור על טריותו וטעמו.  ירקות טריים חשובים גם להכנת סושי כי הם מוסיפים קראנצ'יות וטעם.  הטיפול המוקפד באורז חשוב לא פחות והוא זה שהופך את המנות לאיכותיות במיוחד, האורז מבושל כמו שצריך ומתבלים אותו בכמות הנכונה של חומץ כדי לתת לו את הטעם והמרקם הנכונים. בהרכבת הסושי המסעדה משתמשת בכמות המילוי הנכונה . לבסוף בסושי טוב חשובה גם הפרזנטציה, והמנות מוגשות בצורה אטרקטיבית ובליווי מגוון רטבים.

באופן כללי, שימוש בחומרי גלם טריים חיוני ליצירת הסושי בעל הטעם הטוב ביותר.

תפריט הסושי של מסעדת קורסר

בתפריט תמצאו מגוון עצום של סושי , מאקי, ניגירי, רול חם, פוטומאקי, אינסיידאאוט, סנדוויץ סושי וכמובן קומבינציות סושי מיוחדות וטעימות במיוחד.

תפריט הסושי העשיר שתוכלו למצוא בקרוסר:

מאקי

  • מאקי אבוקדו-אבוקדו, מיונז יפני
  • קאפה מאקי- מלפפון ושומשום 
  • מאקי בטטה-בטטה מטוגנת ושומשום
  • מאקי סלמון- סלמון, מיונז יפני ושומשום

ניגירי

  • ניגירי אבוקדו
  • ניגירי סלמון 
  • ניגירי סלמון מעושן 
  • ניגירי צלופח מעושן

רול חם

  • ודג'י- אבוקדו, גבינת פילדלפיה, שקדים, רוטב אונגי (בפנקו)
  • בנדאי- סלמון, גבינת פילדלפיה, אבוקדו, בטטה (בפנקו)
  • צלופח חם-גבינת צ'דר, צלופח, עגבניה מקולפת, אבוקדו (בטמפורה)

פוטומאקי

  • אבוקדו צ'יז- אבוקדו, גבינת פילדלפיה, גבינת צ'דר
  • פוטו סלמון- סלמון, אבוקדו, מיונז יפני
  • חאטו רול – סלמון מעושן, אבוקדו, פילדלפיה 
  • בוסידו – סלמון מטוגן, אבוקדו, מלפפון, טוביקו, מיונז יפני
  • מאקי שרימפס – שרימפס מבושל, טוביקו, גבינת פילדלפיה, מלפפון 
  • פניקס רול – מלפפון, חסה, אסקלופ, מיונז יפני, טוביקו
  • טוקיו רול – סלמון, חסה, מלפפון, סורימי, קוויאר
  • אונגי מאקי- צלופח מעושן, אבוקדו, שומשום, רוטב אונגי
  • CRAZY HORSE – סלמון, צלופח, עגבניה, מלפפון, חסה, רוטב ספייסי

אינסיידאאוט

  • אקצונו רול – אסקלופ, שומשום, מלפפון, עגבניה מקולפת, גבינת פילדלפיה
  • דרקון ירוק – סלמון, אבוקדו, צלופח מעושן, גבינת פילדלפיה, עירית, טוביקו 
  • דרקון אדום – סלמון, צלופח מעושן, גבינת פילדלפיה, אבוקדו, טוביקו
  • אלסקה רול-סלמון, מלפפון, חסה, רוטב אונגי, עטוף בצלופח
  • שרימפס קינג-שרימפס טמפורה 4 יח', גבינת פילדלפיה, קוויאר אדום
  • נגויה-סלמון מטוגן, גבינת פילדלפיה, אבוקדו, שומשום
  • צ'דר רול-סלמון מטוגן, אבוקדו, מיונז יפני, עטוף בגבינת צ'דר
  • אבי טמפורה-שרימפס טמפורה, גבינת פילדלפיה, מלפפון, שומשום, מיונז יפני 
  • איריגומי רול-עירית, מלפפון, פילדלפיה, עטוף בסלמון מעושן
  • אורו מאקי-שיטאקי, מלפפון, חסה, עגבניה מקולפת וגבינה מעל
  • פילדלפיה-גבינת פילדלפיה, מלפפון עטוף בסלמון
  • חוקאידו-סורימי, בטטה, גבינת פילדלפיה, עטוף בסלמון,
  • קליפורניה-סלמון, סורימי, אבוקדו, טוביקו, שומשום, מיונז יפני

סנדוויץ רול

  • סלמון, גזר, שיטאקי, אבוקדו
  • סנדוויץ סלמון
  • סלמון מעושן, אבוקדו, גבינת פילדלפיה, בוניטו
  • סנדוויץ חם
  • סלמון מטוגן, אבוקדו, מלפפון, גבינת פילדלפיה, גבינת צ'דר

קומבינציות סושי

  • קומבינציה ניגירי סט
  • סלמון, אסקלופ, איקורה, טוביקו
  • קומבינציה פלטה יפני
  • פוטו סלמון, פילדלפיה, בוסידו
  • קומבינציה סאקורה סט
  • חוקאידו, חאטו רול, אבי טמפורה
  • קומבינציה צונמי סט
  • שרימפס קינג, בנזאי, נגויה, פניקס רול

עוד ממגזין האוכל

שרימפס בחמאה שום ויין - Corsar

מסעדת פירות ים

אם אתם מחפשים את מסעדת פירות הים הטובה ביותר באשדוד, אל תחפשו רחוק יותר מקורסר. מסעדה זו מפורסמת בזכות הדגים הטריים שלה, השירות הנהדר והאווירה

צלעות טלה - Corasr

מסעדת בשרים

מסעדת בשרים באשדוד – חוויה קולינרית אמיתית  מחפשים מסעדת בשרים באשדוד? אנחנו בהחלט יכולים להבין למה. ישנן סיבות רבות מדוע אנשים עשויים לבחור ללכת למסעדת

סושי אשדוד

המטבח היפני של מסעדת קורסר

במטבח של מסעדת קורסר תמצאו אוכל שמקורו ביפן הידוע בדגש שלו על חומרי גלם טריים ובטעמיו העדינים. מסעדת קורסר ממתמחה בהגשת סושי, שמקורו במטבח היפני.

נוף מרינה אשדוד הנביט מחלונות מסעדת קורסר באשדוד

לאכול עם נוף לים ולהנות משקיעה

ארוחת ערב עם נוף למרינה באשדוד יכולה להיות דרך נפלאה לבלות ערב. אשדוד היא עיר שידועה במרינה היפהפייה, המהווה בית להרבה סירות ויאכטות. המסעדה עם

לקוחות יקרים, מתחם מוגן צמוד במרחק של עשר שניות מהמסעדה

דילוג לתוכן